vineri, iulie 12, 2024
spot_img

VIDEO. Polițistul Godină contra mecanicului TikTok

Marian Godină, un polițist intrat în atenția opiniei publice datorită unor postări ale sale pe site-uri de socializare privind unele evenimente publice, critică într-o postare pe Facebook gestul unui mecanic de locomotivă care promite să dea o goarnă la doi trandafiri primiți pe Tik Tok. Mecanicul Tik Tok a primit, de la caz la caz, aprobarea sau dezaprobarea internauților.

Mecanicul Tik Tok dădea o goarnă la doi trandafiri

„Am intrat azi pe Tik Tok și mi-a apărut un video live al unui mecanic de locomotivă. Omul conducea un tren de călători, în timp ce filma live și spunea că la doi trandafiri primiți dă o goarnă. Chiar făcea asta, deși trenul trecea printr-o zonă de case. Așadar, când auziți goarna unei locomotive, posibil ca mecanicul să fie live pe Tik Tok și ca tocmai să fi primit doi trandafiri. Am stat mult în cumpănă dacă să postez asta sau nu, știind că e posibil ca inconștientul ăsta să își piardă locul de muncă, dar m-am întrebat cum aș reacționa dacă fiica mea s-ar afla într-un tren al cărui mecanic e live pe Tik Tok. I-am atras atenția și în două comentarii că nu e deloc în regulă ce face, dar mi-a răspuns că e bazat pe meserie”, spune Godină într-o postare disponibilă aici.

Postarea lui privind mecanicul Tik Tok s-a bucurat de un larg succes, trezind peste 1.100 de comentarii și 3.400 de reacții care mai de care mai diferite. Dacă unii au început să îl jignească pe Godină numindu-l „caraliu sorosist” (trimitere la George Soros – n.red.), alții au afirmat că mecanicul era obligat de semnalizări și de intrarea pe un pasaj să apeleze la goarnă. Mulți însă nu au fost de acord cu gestul mecanicului, afirmând că în alte țări, precum Marea Britanie, accesarea site-urilor de internet și chiar utilizarea telefonului mobil sunt interzise în timpul serviciului.

Citește și Radar rutier anunțat automobiliștilor de către un mecanic de locomotivă

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole