marți, iunie 6, 2023
spot_img

VIDEO Încă o secție feroviară abandonată de un operator privat, de duminică

De duminică, atunci când intră în vigoare Mersul Trenurilor 2022-2023, vom avea încă o secție feroviară abandonată de un operator de transport de călători pe calea ferată.

”După scandalul de anul trecut cu retragerea Regio Călători de pe traseul Timișoara – Sânandrei – Periam – Lovrin, unde în final CFR Călători a preluat serviciul de transport feroviar de călători, se pare că firma privata renunță și pe bucățica rămasă în serviciu pe linia 217, respectiv Lovrin-Nerău. Facem traseul, vorbim despre cum am ajuns să fac acest video și nu altul, ce am pățit dimineața, reamintim anul trecut când am fost pentru prima dată cu trenul aici, videoclipurile pe care le-am făcut în legătură cu traseul, respectiv călătorim pentru ultima dată cu trenul Regio Călători pe Lovrin-Nerău, linia 217, care din 11 decembrie 2022 vă rămâne fară trenuri”, a scris utilizatorul de YouTube Valter Patrick pe contul său, unde a postat și filmarea cu călătoria.

CITEȘTE și Secții CF abandonate de privați. CFR Călători n-are bani și mecanici să respecte legea

Secție feroviară abandonată de Regio Călători

Informația este 100% adevărată, așa cum se poate constata atunci când căutăm pe site-ul operatorului și pe Infofer.ro trenuri pe ruta Lovrin-Nerău după data de 11 decembrie.

În momentul de față, pe ruta amintită circulă zilnic șase perechi de trenuri operate de Regio Călători. Cei 27 km dintre Lovrin și Nerău sunt parcurși de garniturile operatorului privat în 37 de minute. Rămâne de văzut dacă CFR Călători va prelua în operare și această rută feroviară.

Ultimele Articole