spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

VIDEO FOTO O mașină a fost lovită de tren în județul Argeș. Echipele ISU au sosit la fața locului

O mașină în care se aflau trei persoane a fost lovită marți de un tren de călători, la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea argeşeană Ţiţeşti.

mașină lovită de tren

Trenul, un automotor Siemens Desiro, circula pe relația București Nord – Câmpulung. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a anunţat că cele trei persoane din autoturism nu au rămas blocate în interior, nefiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Potrivit Ziarului Argeșul, din primele informații, un tânăr de 23 de ani, din Țițești, care conducea un autoturism pe DC 84, nu a oprit pentru a se asigura la trecerea la nivel cu calea ferată (fără bariere) și a fost acroșat de un tren Regio, care circula din directia Golești către Câmpulung.

În urma accidentului, dintre cele trei persoane aflate în autoturism, o femeie de 39 de ani a fost rănită ușor și transportată la spital.

Conform aceleiaşi surse, la locul accidentului a fost trimis un echipaj cu o autospecială de intervenţie pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire şi stingere a incendiilor. De asemenea, a intervenit şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Argeş.

Ultimele Articole