spot_img
miercuri, ianuarie 19, 2022
spot_img

VIDEO. Cum arată lucrările la prima linie de viteză din Statele Unite

Autoritatea feroviară pentru calea ferată de mare viteză din California a publicat înregistrarea video a lucrărilor de construcție care prezintă progresul la primele 119 mile de infrastructură feroviară de mare viteză din Central Valley ( o milă, aproximativ 1,7 kilometri).

Autoritatea feroviară de mare viteză din California este responsabilă pentru planificarea, proiectarea, construirea și exploatarea primului sistem feroviar de mare viteză din țară. Căile ferate de mare viteză din California vor lega mega-regiunile statului, vor contribui la dezvoltarea economică și la un mediu mai curat, vor crea locuri de muncă și vor conserva terenuri agricole și protejate.

Analiza privind construcția din iulie 2019 a Autorității arată că s-au înregistrat progrese în mai multe puncte cheie de-a lungul infrastructurii feroviare de mare viteză. Până în 2029, rețeaua va merge de la San Francisco la Los Angeles în mai puțin de trei ore, la viteze capabile de peste 340 kilometri la oră. Distanța dintre cele două mari orașe este de 660 kilometri. Ulterior rețeaua se va extinde către Sacramento și San Diego, în total 800 de mile cu până la 24 de stații.

Ultimele Articole