miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

VIDEO. Călătorie dezastruoasă cu trenul pentru un englez pe ruta București – Viena

Un tânăr englez care și-a luat bilet CFR Călători pe ruta București – Viena își povestește peripețiile din călătorie, postând înregistrarea video pe Facebook. 

 

Tănărul Tom Thornton a decis să călătorească cu trenul vagon de dormit clasa I între București și Viena, Austria. Pățaniile lui sunt dintre cele mai stupide și au fost povestite de el într-o înregistrare video pe o aplicație de socializare. Încântat la începutul acesteia, Tom Thornton sfârșește prin a fi dezgustat, iar povestirea sa seamănă cu un roman absurd. Nu poate dormi pentru că trebuie să aștepte ore în șir Poliția de frontieră care să îi verifice pașaportul, nu poate intra la duș din același motiv. Timpul și-l petrece cu o sticlă de vin cald. Înregistrarea e prezentată de către Club Feroviar.

București – Viena, un coșmar

Când, în final, scapă de controlul de frontieră, nu mai este apă disponibilă. În final îi rămân doar 2-3 ore de dormit până la răsărit. La Budapesta este dat jos din tren, căci acesta este anulat și constată că are bilete de clasa a 2-a, deși plătise aproximativ 700 de lei pentru clasa I. La finele călătoriei, englezul îi sfătuiește pe cei care îl urmăresc să nu repete experiența sa. Tom Thornton nu are milioane de urmăritori, ci doar câteva zeci de mii. Este clar însă că imaginea CFR Călători e puternic șifonată de astfel de mărturii ale clienților companiei de stat.

Ultimele Articole