miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

VIDEO. Accident bizar în Rusia: Pasageri ai unui tramvai aruncați în fața mașinilor de pe autostradă

Un accident bizar a avut loc într-un oraș din Siberia, Rusia. Pasagerii unui tramvai au fost aruncați din vehicul în fața mașinilor de pe autostradă, accidentul înregistrând 67 de răniți.

O defecțiune a frânei unui tramvai a făcut o vatmaniță din Rusia să ia curba cu viteză mare înainte de a intra într-un alt tramvai de-a lungul liniei, în Kemerovo, Siberia.

Imaginile video arată uși cel mai probabil defecte, atârnând deschise, după care pasagerii din tramvai ajung, nu se știe în ce stare, în fața câtorva mașini ce circulau cu viteză pe autostrada învecinată.

Accident bizar

Cadavrele au zburat din tramvai cu viteză sub roțile mașinilor care treceau pe acolo. Au fost raportate 80 de persoane internate, două dintre ele fiind în stare critică.

Salvatorii sunt încă la fața locului după acest accident groaznic din Kemerovo. Presa locală raportează că majoritatea celor răniți au fost tratați și eliberați, iar peste zece au rămas în spital.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole