Vest Trans Rail face angajări pentru cinci posturi prin intermediul CFiR

16 septembrie 2020

Vest Trans Rail

VEST TRANS RAIL, operator de transport feroviar cu capital privat cu sediul în Ploiești, a publicat pe platforma de angajări CFiR, cinci anunțuri de angajare, pentru următoarele funcții: Mecanic ajutor, Revizor tehnic de vagoane, Șef tren, Mecanic de locomotivă și Dispecer Circulație.

Se oferă salariu motivant, condiții bune de lucru, asigurare medicală, posibilități de promovare, un mediu de lucru stabil și apropiat de salariați.

Mecanic ajutor

 • în zonele: Ploiești, București, Brașov, Arad, Simeria, Constanța.
 • condiții minime: școala de mecanici de locomotivă, autorizare în funcția de mecanic ajutor, autorizație pentru proba frânei.

Revizor tehnic de vagoane

 • în zonele: Ploiești, București, Brașov, Simeria, Târgu-Jiu, Petroșani, Aleșd, Turda, Roman, Bacău.
 • condiții minime: autorizare în funcția de revizor tehnic vagoane.

Șef tren

 • în zonele: Craiova, Piatra Olt, Ploiești, București, Brașov, Arad, Simeria, Turda, Constanța.
 • condiții minime: autorizare în funcția de șef tren, autorizație simplificat, alte autorizații reprezintă un avantaj.

Mecanic de locomotivă

 • în zonele: Ploiești, București, Brașov, Arad, Simeria, Constanța.
 • condiții minime: școala de mecanici absolvită, permis de conducere.

Dispecer Circulație

Sarcinile principale ale postului se referă la programarea și urmărirea trenurilor, relația cu BCCTF și Regulatoarele regionale, utilizarea programelor software Atlas, Infofer etc.

Aplicanții trebuie sa fi lucrat în dispecerate de circulație, regulatoare de circulație etc.

Programul de lucru – tura 12/24/48


Vest Trans Rail asigură disponibilitate, profesionalism și încredere în relația cu partenerii săi, atât pentru transporturi naționale, cât și internaționale, realizând transporturi pe infrastructura publică și privată din România.

Transporturile internaționale sunt efectuate în conditii optime, datorită colaborării cu operatorii feroviari din toată Europa și având la bază convenții de predare-primire pentru transporturi în stațiile feroviare de frontieră, convenții încheiate de Vest Trans Rail cu operatori din Ungaria (Rail Cargo Hungary, MMV Hungary, Gysev Cargo, Central European Railway Company, Floyd Budapest), Bulgaria (Bulmarket DM Bulgaria, BDZ Cargo, Bulgarian Railway Company) și Serbia (Serbian Railways si  SZDS).

Obiectivele principale ale companiei sunt:

 • Îmbunătățirea continuă a calității serviciilor de transport și manevră feroviară, servicii oferite clienților noștri;
 • Consolidarea și extinderea relațiilor cu partenerii actuali și fundamentarea de noi relații în trafic, atât național cât și internațional;
 • Dezvoltarea serviciilor logistice feroviare furnizate, cu scopul de a preîntâmpina solicitările și exigențele clientului;
 • Acordarea de sprijin de resurse necesar pentru a crește competențele profesionale, pentru a îmbunătăți mediul de lucru, nivelul de optimizare, performanțele și eficiența tuturor serviciilor furnizate.