spot_img
luni, septembrie 26, 2022
spot_img

VIDEO Răzvan Cuc, avertisment direct pentru drumari și indirect pentru ceferiști, pe versuri ale trupei Paraziții

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a scris joi pe Facebook o postare care se vrea a fi un avertisment direct pentru drumari și unul indirect pentru ceferiști, în care citează versuri ale trupei Paraziții.

Intitulată ”Dacă Barna ar fi președinte, ne-ar amaneta și nu l-am prinde”, postarea este un atac evident la președintele USR, Dan Barna, asupra căruia Club Feroviar nu va insista, publicația noastră nefiind implicată în lupta politică.

Ministrul se referă la Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva, pe traseul căruia au apărut fisuri semnificative, motiv pentru care a refuzat recepționarea lui. Postarea cuprinde și un film realizat pe șantierul respectiv, din care se vede clar că mixtura asfaltică prezintă fisuri, chiar dacă a fost turnată recent. Mesajul ministrului este un avertisment clar și direct pentru drumari să-și facă treaba cu responsabilitate, dar și unul, indirect, ce-i drept, pentru firmele care execută lucrări la calea ferată.

De la reziliere la versuri ale trupei Paraziții

Postarea ministrului vine la doar câteva ore după ce Asociaţia Pro Infrastructură i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să se implice direct pentru a debloca situaţia în care se află lotul 3 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva, finalizat în proporţie de 99%. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a reziliat, la sfârşitul lunii august, contractul Lotului 3 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva, cu un consorţiu de firme spaniole, cu 16 zile înainte ca tronsonul să fie deschis traficului. Atunci CNAIR a invocat probleme legate de execuţia lucrării şi a promis că va aduce propriii muncitori să rezolve deficienţe constatate.

”Un film cât o mie de cuvinte…”, așa se încheie postarea de pe Facebook a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.

Ultimele Articole