spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Venituri în creștere pentru AFER după deschiderea liniei de Otopeni și a Magistralei Drumul Taberei

Organismul Notificat Feroviar Român, parte a AFER, a obținut anul trecut venituri în creștere urmare a unor lucrări de infrastructură feroviară efectuată.

Organismul Notificat Feroviar Român a înregistrat anul trecut venituri mai mari cu 8% față de anul precedent, potrivit surselor Club Feroviar. Cu toate că pandemia a afectat dramatic anul trecut activitățile economice din toate ramurile, creșterea a fost înregistrată și cu majorarea programată prin buget față de 2019, care era doar de 4%.

Explicația este prestarea serviciilor specifice activității ONFR în cazul unor proiecte importante de infrastructură. Ar fi vorba de deschiderea traficului pe linia ferată Gara de Nord – Aeroport Otopeni, Magistrala M5 secțiunea Drumul Taberei – Eroilor, lucrările de automatizare de pe Magistrala 4 Gara de Nord- Străulești.

Proiectul de buget pe 2020 al întregului AFER prevede venituri de 64 milioane lei și cheltuieli în aceeași sumă din care costurile cu personalul dețin ponderea cea mai mare, respectiv 49,9 milioane lei. AFER deține un total de 480 de angajați, la venituri salariale medii brute de 8.126 lei (D.C.)

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, organizează ediţia a IV-a a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Interacţionează LIVE cu cei mai activi şi importanţi angajatori de pe piaţă.
Programează
te la interviurile online şi fă următorul pas in cariera ta feroviară.

Partener Principal Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP
MAI MULTE DETALII

 

Ultimele Articole