miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Vanzarile Daugavpils Lokomotivju Remonta Rupnica au scazut in Q1

02-daugavpilsVanzarile consolidate ale companiei letone de reparatii locomotive, Daugavpils Lokomotivju Remonta Rupnica (DLRR), au scazut cu 37% in primul trimestru din 2016 la 2,3 milioane de euro. DLRR a terminat primul trimestru din 2016 cu o pierdere de 0.96 milioane de euro comparativ cu o pierdere de 0,923 milioane de euro in Q1 2015.
In aceasta perioada, DLRR si-a exportat produsele in 8 tari, volumul total al exporturilor ajungand la 1,8 milioane de euro comparativ cu 2,7 milioane de euro in Q1 2015. Principalele destinatii ale exporturilor au fost Estonia, Polonia, Lituania, Rusia, Uzbekistan si Belarus.
Pierderile semnificative au fost la inceput puse pe seama contractelor de vanzari incheiate in rubla ruseasca, dar si datorita sarcinii de lucru partiale in aceasta perioada. In primul trimestru, grupul a implementat strategii de optimizare a costurilor, reducerea numarului de angajati si renuntarea la activitatile neprofitabile.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole