spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

Vânzarea biletelor CFR a revenit la normal. Se pot cumpăra și bilete online

Vânzarea biletelor CFR Călători întâmpină probleme și sâmbătă dimineață, la mai bine de 24 de ore de la apariția defecțiunii în sistemul informatic.

UPDATE Problema s-a remediat în totalitate sâmbătă seara, în jurul orei 21,45. Anunțul CFR Călători: ”În cursul acestei seri, 15 ianuarie a.c., s-a remediat total defecțiunea apărută la sistemul electronic de rezervări. În acest moment, sistemul electronic de rezervări funcționează la parametri normali online și la ghișeele CFR Călători din toate stațiile și agențiile de voiaj. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere”.

Reprezentanții operatorului feroviar de stat au anunțat sâmbătă dimineața că problema a fost rezolvată parțial, în sensul în care sâmbătă se pot cumpăra de la ghișee bilete cu rezervarea locului, ceea ce vineri nu a fost posibil. Cumpărarea biletelor online nici acum nu este posibilă.

„În cursul dimineții de astăzi, 15 ianuarie a.c., s-a remediat parțial defecțiunea apărută la sistemul electronic de rezervări. Specialiștii de la SC Informatică Feroviară SA continuă eforturile pentru a remedia total problema apărută. Până atunci, activitatea de vânzare a biletelor cu rezervare s-a reluat la ghișeele CFR Călători din stațiile și agențiile de voiaj. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere”, au transmis reprezentanții Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători.

Vânzarea biletelor CFR a întâmpinat probleme începând de vineri dimineață

O defecțiune la sistemul informatic a făcut ca începând de vineri dimineață să nu poată fi cumpărate bilete online la CFR Călători, iar legitimațiile de călătorie să poată fi procurate doar de la ghișee, dar fără rezervarea locului.

Operatorul feroviar de stat a anunțat atunci că în cursul dimineții a apărut o defecțiune la sistemul electronic de rezervări, după cum a relatat Club Feroviar.

Ultimele Articole