sâmbătă, septembrie 30, 2023
spot_imgspot_img

FOTO. 23 de vagoane încărcate cu mașini noi au deraiat în Statele Unite

Un tren de marfă care transporta vehicule noi a fost implicat într-o deraiere masivă în timpul nopții în nordul Arizonei, anunță autoritățile americane. 23 de vagoane încărcate cu mașini noi au deraiat.

Agenția de gestionare a situațiilor de urgență din comitatul Coconino, Arizona, Statele Unite, spune că 23 de vagoane ale trenului BNSF au fost grav avariate în urma incidentului, care a avut loc la est de Williams, Arizona, miercuri în jurul miezului nopții, potrivit independent.co.uk.
Vagoanele care au ieșit de pe șine transportau o varietate de mașini, camioane și camionete noi, fotografiile de la fața locului arătând vagoane de marfă și vehicule puternic avariate. Nimeni nu a fost rănit în incident.

23 de vagoane încărcate cu mașini noi au deraiat

Oficialii de la Departamentul de gestionare a situațiilor de urgență din comitatul Coconino au ajuns la fața locului joi dimineața devreme pentru a confirma că nu au fost implicate materiale periculoase în accident.
Oficialii spun că nu au existat pagube la casele din apropiere sau la infrastructura comitatului.

„A fost o deraiere destul de importantă”, a declarat Tim Carter de la Coconino Emergency Management. „Și faptul că nu a existat niciun rănit, nicio pierdere de vieți omenești este destul de impresionant”.

BNSF lucrează pentru a curăța calea ferată și pentru a începe investigația sa cu privire la ceea ce a cauzta accidentul. Administrația Federală a Căilor Ferate (FRA) a trimis, de asemenea, un inspector pentru a efectua o anchetă.

„BNSF Railway poate confirma că, la aproximativ 23.20 pe 7 iunie, aproximativ 20 de vagoane de automobile au deraiat în Williams, AZ (35 de mile vest de Flagstaff, AZ). Nu au fost implicați răniți și nici nu este vorba de un material periculos. Cauza este în curs de investigare”, a precizat compania într-un comunicat.

BNSF administrează aproximativ 50.000 km de cale ferată în Statele Unite.

Ultimele Articole