spot_img
luni, februarie 6, 2023
spot_img

VIDEO Vagoane în flăcări lângă Stadionul Giulești din Capitală. Intervin pompierii

Pompierii din Capitală intervin joi seara cu mai multe autospeciale la mai multe vagoane în flăcări de lângă Stadionul Giulești.

”Calea Giulești. Intervenim pentru stingerea unui incendiu care se manifestă la cinci vagoane de tren (dezafectate), cu posibilitate de propagare la alte vagoane garate. Au fost alertate 11 autospeciale de stingere. Nu sunt victime”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Au mai fost vagoane în flăcări în zonă și pe parcursul anilor trecuți

Cel mai probabil, incendiul a fost declanșat de oamenii fără adăpost care-și fac veacul prin zonă și dorm în vagoanele dezafectate, așa cum s-a mai întâmplat în trecut.

De altfel, nu este nici pe departe primul incident de acest fel la vagoanele dezafectate de lângă Stadionul Giulești, al Ministerului Transporturilor, pe care joacă ”acasă” FC Rapid, echipa de suflet a ceferiștilor. Zona este una frecventată de oameni ai străzii care nu au unde locui. Anul trecut, în aceeași zonă s-au produs nu mai puțin de două incendii, ultimul la data de 17 august 2021, așa cum a scris la vremea respectivă Club Feroviar. Cu un an înainte, se mai produsese un incendiu  care a afectat mai multe vagoane în Grupa tehnică din stația București Nord grupa B, gara Basarab.

Ultimele Articole