UWC lanseaza productia in masa pentru 120 de vagoane cu descarcare prin podea

27 septembrie 2016

09-uniwagonUnited Wagon Company (UWC) a inceput productia in masa pentru 120 de vagoane cu descarcare prin podea pentru ingrasaminte minerale cu volume de 120 m3.
Capacitatea crescuta a noii generatii de vagoane cu descarcare prin podea ofera pana la 76 de tone de marfa, inclusiv cele cu densitate scazuta (+ 6 tone de marfa comparativ cu vagoanele existente). Acest lucru permite transportul tuturor tipurilor de ingrasaminte minerale. Aplicarea unui invelis special realizat din doua componente creeaza o protectie sporita a vagonului impotriva impactului agresiv al marfurilor.
Boghiul inovator cu sarcina pe osie ridicata reprezinta un avantaj competitiv considerabil pentru noul tip de vagon. Durata de viata a vagonului a fost si ea imbunatatita si este estimata la 32 de ani.
Doua dispozitive de sigilare eficiente (in loc de patru folosite la vagoanele existente) au fost aplicate in planul de constructie al mecanismelor de blocare pentru gurile de incarcare /descarcare. Aplicarea acestor dispozitive reduce semnificativ costurile si timpul transportatorilor de marfa.