sâmbătă, iunie 3, 2023
spot_img

UTLC si Forwardis dezvolta transportul containerizat in Eurasia

La 14 noiembrie, presedintele United Transport and Logistics Company (UTLC), Alexei Grom, si directorul general al Forwardis, Édouard Laverny, au semnat un memorandum de intelegere cu privire la organizarea si implementarea transportului feroviar containerizat pe ruta China-Europa-China folosind retelele feroviare din Kazahstan, Rusia si Belarus.
Cele doua companii vor colabora pentru a dezvolta serviciile de tranzit feroviar intre Europa si China, furnizand servicii de transport stabile, complete, regulate si competitive. Acordul este foarte important pentru dezvoltarea cooperarii si a parteneriatului dintre companiile feroviare din Rusia si din Franta si pentru dezvoltarea transportului feroviar de marfa pe ruta Europa-Asia.
Conform documentului, UTLC va furniza servicii de transport pe reteaua cu ecartament larg pe sectiunea Dostyk-Brest, iar Forwardis va fi responsabila cu furnizarea serviciilor de transport pe reteaua feroviara a Uniunii Europene.
In cadrul acordului de cooperare, partile vor face schimb de informatii actualizate privind serviciile de transport si logistica, vor implementa masuri pentru a atrage volume mai mari de marfa catre calea ferata in spatiul eurasiatic folosind trenuri containerizate si vor mentine si dezvolta activitatile de pe pietele comune.

Ultimele Articole