spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

GALERIE FOTO Utilaj multifuncțional pentru Metrorex, achiziție ”inspirată” de CFR SA

Un utilaj multifunctional pentru Metrorex a fost achiziționat recent, a anunțat pe Facebook societatea de exploatare a metroului bucureștean, care a postat și mai multe fotografii cu acesta.

”Metrorex a achiziționat un nou utilaj multifuncțional care va reprezenta, de acum înainte, un ajutor vital pentru echipele care lucrează la întreținerea și reparațiile curente din calea de rulare a metroului. Utilajul va fi folosit și pentru descărcarea șinei, încărcarea/descărcarea pietrei sparte, deszăpezirea, taierea/toaletarea vegetației pe liniile de probă din zona depoului și liniile ferate industrial”, se arată în postarea de pa pagina de socializare.

Un utilaj multifuncțional pentru Metrorex, 16 pentru CFR SA

Achiziția Metrorex pare a fi ”inspirată” de cea a colegilor lor de la CFR SA. Compania de infrastructură feroviară națională a anunțat recent că va plăti 29,44 milioane lei, fără TVA, unei firme pe mai multe utilaje multifuncționale de modernizare a căii ferate.

Compania CFR SA semnează contractul cu firma Geismar (Franța) pentru cumpărarea a 16 utilaje multifuncționale, câte două la fiecare regională. Acestea sunt primele utilaje achiziționate de CFR SA în ultimii zece ani, iar achiziția coincide cu venirea lui Constantin Axinia la cârma companiei de infrastructură.

Ultimele Articole