spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

Al treilea utilaj modern pentru sudura căii ferate a fost livrat către CNCF CFR SA

Al treilea utilaj modern pentru sudura căii ferate, marca Contrail, a fost livrat către Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.

”Al treilea camion de sudură flash cap la cap al CFR furnizat de echipa Hiarom – Contrail. Sudură, sudură, sudură!”, a postat pe contul său de Linkedin Cătălin Dragomir, fondatorul companiei Hiarom Invest. Contrail Machinery S.R.L. este o companie specializată în proiectarea și fabricarea mașinilor de sudat șine de cale ferată prin procedeul de topire intermediară și presare cap la cap (Rail Flash-Butt Welding Machines).

Compania a livrat mașini de sudură pentru proiecte importante de construcții căi ferate în diferite colțuri ale lumii, printre care: Arabia Saudită, India, Qatar, România, Rusia, SUA, Thailanda, Turcia. Pe lângă furnizarea mașinilor de sudură, firma oferă o mare varietate de produse și servicii legate de acest domeniu, inclusiv diferite tipuri de mașini și echipamente, scule și consumabile, asistență tehnică, sesiuni de training etc., fiind capabilă să ofere soluții complete pentru activitatea de sudare electrică.

Contrail Machinery combină experiența specialiștilor din industria feroviară (cu peste 25 de ani de experiență în domeniu), cu dinamismul și ambiția tinerilor ingineri.

CITEȘTE și Doar două firme românești la IAF 2022 – cea mai importantă expoziție europeană de tehnologie feroviară

Produse Contrail Machinery SRL

  • Kit echipament de sudat – pentru sudarea electrică a șinelor în mod staționar.
  • Mașină de sudat containerizată – aceasta este o configurație de mașină de sudat complet independentă, având avantajul de a putea fi mutată ușor de la o locație la alta; poate fi, de asemenea, utilizată ca mașină mobilă, încărcată pe un vagon platformă sau pe un vehicul feroviar.
  • Mașină de sudat instalată pe camion cu rulare șosea-cale ferată – aceasta este configurația optimă de mașină de sudat mobilă, putând să se deplaseze ușor de la o sudură la alta sau de la un loc la altul atât în mod rutier, cât și în mod feroviar.
  • Mașină de sudat instalată pe vagon platformă – aceasta este o configurație de mașină de sudat mobilă ce se poate deplasa de la o sudură la alta sau de la un loc la altul, tractată de un vehicul feroviar.

La cerere, Contrail poate proiecta și fabrica o varietate mare de produse cu funcționalități speciale, în conformitate cu cerințele clientului.

Servicii Contrail Machinery

  • Reparații și furnizare piese de schimb pentru mașini de sudat
  • Recondiționări și modernizări mașini de sudat
  • Intervenții pe teren și depanare
  • Asistență tehnică

Ultimele Articole