miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

FOTO Utilaj lovit de tren pe secția de circulație 509. Locomotiva a fost avariată

Traficul feroviar este oprit sâmbătă dimineață pe secția de circulație 509, din cauza unui utilaj lovit de tren.

UPDATE. Trenul IR 1858, care a lovit cuva unui utilaj între stațiile Roznov – Podoleni (linie simplă), a garat în Podoleni la ora 12:21, cu o întârziere de 143 de minute.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că în jurul orei 09.51 trenul IR 1858 a surprins și a lovit cuva unui utilaj aflat în gabaritul liniei CF, între stațiile Roznov și Podoleni, la km 43+300.

Utilajul executa lucrări pe un drum, în zona căii ferate. Incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale la utilaj și la locomotivă, care are rezervorul avariat. Pentru reînscrierea în circulație a trenului IR 1858, operatorul național va trimite locomotivă de ajutor din Bacău.

Purtătorul de cuvânt al CNCF CFR SA, Oana Brânzan, a precizat că trenul IR 1858 este ramura trenului IR 1752, care circulă în relația Suceava – București Nord. Linia simplă Roznov – Podoleni se va redeschide după reînscrierea în circulație a trenului IR 1858.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole