miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

US FTA publica orientarile privind politica de achizitie a materialului rulant

NYAdministratia Federala de Transport (FTA) a Departamentului pentru Transport American (DOT) a publicat orientarile finale Buy America pentru a ghida agentiile de transport si producatorii de vehicule in implementarea cresterii fazate a cererilor de achizitie a materialului rulant de la 60% la peste 70% pana in 2020.
Conform orientarilor politice finale, cerintele privind continutul domestic Buy America pentru achizitiile de material rulant de tranzit pentru vagoane si autobuze vor avea la baza data de livrare programata pentru prima primul vehicul de productie. Continutul domestic minim pentru anii fiscali 2016 si 2017 este de peste 60%; pentru anii fiscali 2018 si 2019, depaseste 65%, iar pentru anul fiscal 2020 si peste, depaseste 70%.
„Conform prevederilor Buy America, proiectele de transport finantate de stat sunt construite cu produse americane. Prin urmare, investitiile DOT sustin un intreg lant de aprovizionare al comapniilor americane si angajatilor lor”, a declarat Secretarul American de Transport, Anthony Foxx.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole