vineri, iulie 5, 2024
spot_img

Un urs a fost lovit de tren pe M900. Un mecanic de locomotivă a dat alarma la 112

Un urs a fost lovit de tren pe Magistrala de cale ferată 900 miercuri dimineața în județul Caraș-Severin.

urs a fost lovit de tren

Potrivit IPJ Caraș-Severin, citat de site-ul Opinia Timișoarei, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că pe magistrala de cale ferată 900 se află un urs, de mărime medie, care a fost lovit de un tren. Accidentul a avut loc între stațiile Armeniș și Teregova.

Din păcate, animalul, de mărime medie, a murit, iar un mecanic de locomotivă i-a observat cadavrul între liniile de cale ferată și a dat alarma la numărul unic de urgență 112.

”Nu au fost înregistrate pagube la garniturile de tren, iar circulația feroviară nu a fost afectată. A fost solicitată intervenția agențiilor specializate, în vederea ridicării leșului și se continuă cercetările în vederea clarificării modului în care a avut loc accidentul”, au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

În acea zonă împădurită în care s-a petrecut accidentul, sunt foarte mulți urși, care s-au înmulțit în ultimii ani. (A.B.)

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole