spot_img
marți, octombrie 4, 2022
spot_img

UniWagon livreaza vagoane cisterna moderne companiei KuibyshevAzot

04-uniwagonUnited Wagon Company (UniWagon) si KuibyshevAzot, una dintre cele mai cunoscute companii din industria chimica din Rusia, au semnat un acord pentru furnizarea a 100 de vagoane cisterna pentru transportul de amoniac cu boghiuri cu sarcina pe osie ridicata. Modelul de vagon cisterna 15-6926 este realizat de TikhvinChemMash, parte a UniWagon.
Vagonul cisterna beneficiaza de o capacitate ridicata de pana la 60,2 tone si un volum ridicat de pana la 92,7 m3, ceea ce face posibila incarcarea unei cantitati suplimentare de 9 tone comparativ cu vagoanele standard, reducand astfel cu 18% flota necesara.
Vagonul cisterna permite transportul de amoniac cu o temperatura de sub -25C. Acesta are boghiuri cu sarcina pe osie ridicata care permit cresterea perioadelor de garantie dintre reparatii cu pana la 8 ani (sau 800 de mii de km). Durata de viata a vagoanelor este de 40 de ani.
Vagoanele cisterna vor fi folosite pentru transportul de amoniac pe care KuibyshevAzot il va produce in noile sale centre care vor fi date in exploatare in 2017. Transportul primului lot de vagoane cisterna a fost deja realizat. Restul vagoanelor cisterna vor fi livrate pana la sfarsitul primului trimestru al anului in curs.

Ultimele Articole