spot_img
luni, iulie 4, 2022
spot_img

VIDEO GALERIE FOTO Fotbaliștii de la Universitatea Craiova s-au dus cu trenul la Buzău

Fotbaliștii de la Universitatea Craiova s-au dus cu trenul la Buzău, unde vor disputa sâmbătă meciul din campionat cu Chindia Târgoviște.

Jucătorii craioveni au plecat vineri la 12,30, spre Buzău. Și-au rezervat trei vagoane, dintre care două de dormit, pentru ca jucătorii să se poată odihni la orizontală.

”Delegația alb-albastră a pornit spre Buzău cu trenul. Ne deplasăm, în premieră, cu 3 vagoane: două pentru dormit și unul normal. 🚂 #SustineStiinta”, se arată într-o postare de pe contul oficial de Facebook al echipei craiovene.

Echipa Universitatea Craiova a ajuns la Buzău după șapte ore

De la Craiova la București, pe calea ferată, sunt 209 kilometri, iar cu un InterRegio operat de CFR drumul se parcurge în trei ore și jumătate, timp în care jucătorii s-au putut odihni după-amiază la orizontală, relatează Gazeta Sporturilor. Apoi, din București la Buzău sunt alți 128 de kilometri pe calea ferată și aproape două ore de mers.

”După o călătorie de aproape 7 ore am ajuns la Buzău. Luptăm împreună! 👌 #SustineStiinta”, au scris într-o altă postare pe rețeaua de socializare, după ce au ajuns la destinație. Vezi VIDEO AICI.

După meci, fotbaliștii au decis să nu se mai întoarcă în Bănie, întrucât joacă și marți cu Chindia, tot la Buzău, în sferturile Cupei României, așa că și-au luat cazare în Ploiești. (A.B.)

Ultimele Articole