duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

United Wagon Company a achizitionat Titran-Express

uwcUnited Wagon Company a achizitionat in proportie de 100% compania Tihvin Assembly Plant “Titran-Express” (TAP “Titran-Express”) in cadrul implementarii strategiei de diversificare a afacerilor. Ca urmare a acestui fapt, compania a adaugat o noua facilitate de productie, un centru complex pentru servicii de intretinere a materialului rulant. Din punct de vedere al capacitatii, centrul poate repara si moderniza peste 3.500 de vagoane de marfa pe an.
In cadrul TAP “Titran-Express”, a fost infiintat un centru de servicii pentru intretinerea vagoanelor de marfa bazat pe boghiuri Barber de ultima generatie.
TAP “Titran-Express” va deveni baza pentru efectuarea reparatiilor pilot in cazul tuturor vagoanelor de marfa de ultima generatie fabricate in cadrul companiilor holdingului. Acest lucru va permite actualizarea documentatiei privind reparatiile si extinderea expertizei si tehnologiilor pe intreaga retea feroviara cu ecartament de 1520mm.
Capacitatea de productie a TAP “Titran-Express” a permis si productia de osii montante si aparate de rulare pentru vagoanele de marfa, echipate cu suporti tip caseta.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole