spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

United Wagon Company a infiintat un operator feroviar de marfa

UWCUnited Wagon Company (UWC) a pus bazele UNICON 1520, o companie de transport care furnizeaza servicii de transport containerizat.
Operatorul feroviar UNICON 1520 va fi specializat in planificarea serviciilor de transport si in logistica multimodala a marfurilor vrac, inclusiv a marfurilor periculoase. Containerele de tip cisterna pentru substante chimice si petrochimice si hidrocarburi gazoase si lichefiate, dar si vagoanele platforma cu capacitate de incarcare ridicata , inclusiv cele fabricate de compania feroviara RPC UWC, vor forma cea mai mare parte din flota noii companii.
UNICON 1520 va furniza servicii de transport atat in interiorul, cat si in afara Rusiei, in tarile CSI, Asia de Sud-Est si Orientul Mijlociu.
„Avem un potential ridicat de crestere in transportul containerizat, inclusiv transportul de marfuri vrac cu ajutorul containerelor de tip cisterna. Crearea unui operator specializat va promova si mai mult vagoanele platforma cu capacitate ridicata de incarcare”, a declarat Dmitry Bovykin, Prim Vicepresedinte in cadrul United Wagon Company.
Expertii din piata prevad o tendinta stabila catre cresterea containerizarii marfurilor pe segmentele cu o rata ridicata de eliminare a vagoanelor cisterna in urmatorii cinci ani. Spre deosebire de un vagon de marfa, un container cisterna este mai practic in ceea ce priveste tipurile de marfuri care pot fi transportate. Prin urmare, containerele cisterna pot fi utilizate pentru a transporta 4,5 milioane de tone de produse petrochimice anual, care in prezent sunt transportate folosind alt tip de servicii.

Ultimele Articole