spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

Licitație pentru uniforme la Metrorex, în valoare de 1,4 milioane de euro

O licitație pentru uniforme la Metrorex, în valoare de 1,4 milioane de euro, a fost lansată vineri de conducerea societății bucureștene din subordinea Ministerului Transporturilor.

uniforme la Metrorex

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Uniforme de serviciu”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru, care se va derula pe parcursul a 96 de luni (opt ani de zile), este de 7.057.440 de lei, echivalentul a peste 1,4 milioane de euro. În cadrul acordului cadru, vor fi minimum opt, maximum 16 contracte subsecvente. Cantitățile ce vor fi livrate sunt prezentate în tabelul alăturat, prezent în caietul de sarcini al licitației.

Licitație pentru uniforme la Metrorex. Condiții de participare

Pentru participarea la procedura de achiziție, se solicită experiență similară. Astfel, ofertanții vor prezența o listă cu principalele livrări de produse similare cu cele ce fac obiectul procedurii de achiziție, cu raportare la ultimii trei ani de zile, cu indicarea valorilor, cantităților, coduri CPV, datelor de derulare și a beneficiarilor publici sau privați. Ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani de zile (calculați pană la data limită de depunere a ofertelor) au furnizat produse similare în valoare cumulată de 450.000 de lei, fără TVA.

Cuantumul garanției de participare este de 17.000 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 15 martie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 15 decembrie 2021.

Situația financiară a Metrorex a fost criticată recent de ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, care a și trimis Corpul de Control al ministerului la societate. (A.B.)

CITEȘTE și Cătălin Drulă trimite Corpul de Control la Metrorex: ”Au crescut enorm cheltuielile salariale”

Ultimele Articole