UNICOM TRANZIT și-a publicat oferta de locuri de muncă, compusă din 18 anunțuri, pe CFiR

23 decembrie 2020

UNICOM TRANZIT

UNICOM TRANZIT, operator feroviar privat și expeditor de marfă care activează în România din anul 1994, și-a publicat oferta de locuri de muncă pe CFiR, compusă din anunțuri pentru ingineri, pentru cei calificați într-o meserie specifică transportului feroviar, dar și pentru cei cu școală profesională sau studii medii și calificări specifice postului.

Posturile pentru ingineri, toate disponibile în Fetești, jud. Ialomița, sunt pentru următoarele funcții: Inginer MR – Reparații Locomotive, Inginer Coordonator Proces Sudură, Inginer Tehnolog – Normator Producție și Inginer Mecanic – Prelucrări Mecanice.

Tot în orașul Fetești compania angajează și persoane cu școală profesională sau studii medii și calificări specifice pentru posturile: Macaragiu Pod Rulant și Automacara, Gestionar Depozit Piese de Schimb, Materiale și Combustibili, Vopsitor Industrial, Sudor – Reparații Vagoane de Marfă, Inspector de Calitate, Tehnician Reparații Locomotive, Lăcătuș Mecanic – Reparații Locomotive, Lăcătuș Mecanic (LMAET) – Reparații Vagoane de Marfă și Electrician Întreținere și Reparații Locomotive.

Pentru toate aceste posturi se oferă: pachet salarial atractiv, bonuri de masă, contract pe perioadă nedeterminată și posibilități de dezvoltare, iar pentru unele se va solicita probă de lucru.

De asemenea, compania Unicom Tranzit angajează pentru zonele Arad, Bihor, Brașov, Constanța, Prahova, Sălaj și Suceava Manevrant Vagoane, Șef de Manevră, Șef de Tren și, pentru aceste zone plus București, Cluj și Galați, Revizor Tehnic Vagoane. Pentru aceste posturi se oferă: salariu motivant, primă de vacanță și prime de sărbători; tichete de masă de 15 lei/zi și sunt suportate cheltuielile necesare pentru autorizări și re-autorizări.

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Unul dintre punctele forte ale companiei îl constituie competența echipei noastre.

Aceasta este formată din oameni pozitivi, inteligenți, dornici de a îmbunătăți în permanență modul în care lucrăm și de a găsi soluțiile optime pentru clienții noștri.

Pregătirea lor ne permite să oferim servicii de calitate înaltă, pe care ne străduim să le îmbunătățim permanent.

UNICOM TRANZIT

UNICOM TRANZIT
‘’moving life forward, one transport at a time’’

Unicom Tranzit este operator feroviar privat și expeditor de marfă care activează în România din anul 1994.

Societatea face parte din grupul de companii Unicom Group.
Filosofia companiei se bazează pe următoarele principii:

  • clienții noștri sunt tratați ca parteneri și suntem conștienți de faptul că succesul nostru depinde de reușita lor;
  • încercăm să atragem și să pregătim oameni care vor să exceleze și sunt capabili să pună în valoare resursele materiale de care dispunem și să se valorifice îndeosebi pe ei înșiși;
  • menținem un parc de material rulant performant și diversificat, capabil de a satisface eficient cerințele de transport feroviar.

Misiunea noastră este să devenim prima opțiune pentru clienții noștri din punct de vedere al serviciilor de transport și logistică.

Ne propunem să obținem excelență în toate activitățile noastre, concentrați permanent pe calitatea serviciilor de logistică pentru a oferi cel mai înalt grad de profesionalism, siguranță, mobilitate și grijă față de mediul înconjurător.

Evoluția Unicom Tranzit a fost întotdeauna ghidată de valorile în care credem: parteneriate pe termen lung, servicii personalizate bazate pe nevoile clienților, responsabilitate, comunicare, încredere și flexibilitate.