spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

Underground din Londra, desemnat cel mai dog friendly metrou din lume

Sistemul de transport subteran din Londra, Underground sau The Tube, a fost desemnat cel mai dog friendly metrou din lume, potrivit unui studiu.

dog friendly metrou

Britanicii în general și londonezii în special au motive de mândrie, pentru că această distincție vine la scurt timp după ce Saint-Pancras a fost desemnată cea mai bună gară din Europa.

Criteriile luate în calcul de studiul realizat de compania Essential Living sunt numărul zonelor în care cei mai buni prieteni ai omului au acces și restricțiile care le sunt impuse, cum ar fi purtarea obligatorie a botniței sau utilizarea lesei.

Zece orașe, analizate în studiul pentru cel mai dog friendly metrou

Șapte dintre cele zece sisteme de transport subteran din întreaga lume care au fost analizate în cadrul studiului permit accesul câinilor. Scoruri ridicate la acest capitol au obținut și metrourile din Seul și New York, unde purtarea botniței nu este obligatorie.

La celălalt capăt al clasamentului, este strict interzisă intrarea cu animale la metrourile din Beijing, Shanghai și Ciudad de Mexico.

Bucureștiul nu a fost printre orașele analizate în cadrul studiului. Regulamentul Metrorex este unul destul de permisiv – câinii au acces în subteran dacă poartă botniță.

Ultimele Articole