miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Un vatman a decedat în timpul serviciului în seara de Anul Nou

Un vatman de 50 de ani a decedat în seara de Anul Nou în timp ce se afla la cârma tramvaiul ce circula pe traseul 11 din localitatea Iași.

Incidentul s-a petrecut în Iași, în staţia din apropierea podului Metalurgie, pe sensul de mers către Tătăraşi. El a acuzat la un moment dat dureri în piept, a oprit tramvaiul şi a leşinat, potrivit ziaruldeiasi. Călătorii au sunat imediat la 112, dar salvatorii ajunşi la faţa locului, după ce l-au resuscitat circa o oră au declarat decesul. Soţia şi fiica vatmanului au ajuns şi ele la locul incidentului. Poliţia a asigurat măsurile de securitate până ce un alt vatman a preluat tramvaiul, iar călătorii au fost preluaţi de un autobuz.

Un bărbat l-a scos din cabina și a încercat să-i acorde primul ajutor, făcându-i respirație gură la gură până la sosirea ambulanței. Medicii l-au resuscitat, însă nu au reușit să-l salveze.

„Cu adâncă tristeţe şi compasiune, exprimăm condoleanţe familiei vatmanului Vizitiu Ioan, în urma tragicului eveniment petrecut astăzi în jurul orei 18,00. În timp ce acesta conducea tramvaiul pe traseul 11, i s-a făcut rău şi, din păcate, echipajul de la ambulanţă nu a reuşit să-l resusciteze. Suntem alături de familia şi colegii angajatului nostru şi ne exprimăm solidaritatea în faţa suferinţei dumneavoastră”, transmite conducerea Companiei de Transport Public Iaşi. Dumnezeu să îl odihnească!

 

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole