miercuri, iunie 7, 2023
spot_img

Un tren încărcat cu sucuri a deraiat în Mehedinți

Două vagoane ale unui tren de 41 de vagoane, încărcat cu sucuri, au deraiat în județul Mehedinți, în zona Drobeta Turnu Severin – Valea Albă.

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, circulația feroviară este închisă la această oră, pe raza Regionalei CF Craiova, după ce un vagon din compunerea unui tren de marfă s-a răsturnat și 2 vagoane au deraiat, între stațiile CF Drobeta Turnu Severin Mărfuri – Valea Albă. Trenul care aparține operatorului național SNTFM CFR Marfă avea în compunere 41 vagoane încărcate cu suc și circula în relația Sudrigiu – București Vest, potrivit unui comunicat al CFR SA.

Personalul de specialitate ale Regionalei CF Craiova este deja la fața locului pentru a lua toate măsurile necesare în vedera accesului în zona deraierii a utilajelor de intervenție, în vederea ridicării și repunerii pe șină a vagoanelor. Până la finalizarea intervențiilor din zona deraierii, Regionala CF Craiova asigură transbordare cu mijloace auto între stațiile Prunișor – Drobeta Turnu Severin pentru călătorii din trenurile care tranzitează zona respectivă.

 

Ultimele Articole