spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

167 km parcurși cu trenul în 10 ore și jumătate din cauza vremii, în vestul țării

Din cauza vremii nefavorabile, un tren are întârziere de șase ore, iar altul de două ore și jumătate pe o distanță de 167 km.

Trenul Regio 3124 al Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a plecat luni dimineață la ora 3,38 din stația Brad cu destinația finală Arad, unde ar fi trebuit să ajungă la ora 8,04, după o călătorie de patru ore și 26 de minute.

Numai că în stația Vârfurile garnitura s-a oprit. Întrebați de Club Feroviar, reprezentanții operatorului feroviar de stat au precizat doar că au fost copaci căzuți în gabaritul căii ferate între Brad și Gurahonț.

La momentul publicării acestei știri, trenul menționat are o întârziere de 377 de minute la plecare din stația Gurahonț, adică peste șase ore. Dacă adăugăm și cele patru ore și jumătate prevăzute în graficul de circulație, rezultă că trenul va parcurge distanța de 167 km dintre Brad și Arad în mai mult de 10 ore și jumătate.

Un alt tren are întârziere două ore și jumătate

Perechea sa, trenul Regio 3123, care a plecat din Arad la ora 5,13 și ar fi trebuit să ajungă la Brad la ora 9,43, după o călătorie de patru ore și jumătate, figurează și el cu o întârziere de 158 de minute, adică peste două ore și jumătate.

În cazul acestui tren, dacă nu se va majora întârzierea, distanța de 167 km va fi străbătută în peste șapte ore.

Ultimele Articole