spot_img
duminică, octombrie 2, 2022
spot_img

Un tren a lovit un camion în apropiere de Revaca. Șoferul a fost amendat

Un tren a lovit un camion sâmbătă în apropierea satului Reveca, accident în urma căruia automotorul modernizat la Electroputere VFU Pașcani a fost avariat.

Un tren de pe linia Bender-Chişinău a lovit un tir în apropierea satului Revaca, informează postul de televiziune Publika din Republica Moldova. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit în urma impactului.

Specialiştii Căilor Ferate din Moldova urmează să stabilească valoarea prejudiciilor. „Din cauza asta a fost reţinut pentru 40 de minute trenul de pasageri Chişinău-Odesa. Au fost cauzate daune materiale, dar principalul este că nu sunt victime”, a declarat şeful adjunct al CFM, Vitalie Bujor.

În momentul impactului, în tren erau mai mulţi pasageri care s-au ales cu o sperietură zdravănă. Şoferul camionului implicat în accident, în vârstă de 47 de ani, le-a spus oamenilor legii că nu a observat trenul în momentul în care a încercat să traverseze liniile de cale ferată. Poliţia a iniţiat o anchetă în acest caz. Șoferul tirului s-a ales cu 6 puncte de penalizare şi o amendă de 1.500 de lei moldovenești, echivalentul a aproximativ 365 de lei românești.

Ultimele Articole