spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

Un tren a fost atacat cu pietre, iar o femeie a fost rănită. Poliția îl caută pe huligan

Un tren a fost atacat cu pietre luni seara, incident în urma căruia o femeie a fost rănită, având tăieturi pe față după ce mai multe geamuri au fost sparte. Poliția îl caută acum pe huliganul care a aruncat cu bolovani.

Călătorii trenului Interregio 1751 care circula pe ruta București Nord-Botoșani au trecut prin momente de groază luni seara. În zona localității Leorda (ultima stație înainte de destinația finală, Botoșani), garnitura a fost atacată cu bobovani. O femeie a fost rănită de cioburile care au zburat prin tot vagonul, informează Evenimentul Zilei.

Un tren a fost atacat cu pietre. Mai multe geamuri s-au spart

Călătorii au povestit cum mai multe geamuri ale vagonului s-au spart și s-au trezit cu bolovanii în vagon. O femeie a fost rănită de cioburi și s-a ales cu mai multe tăieturi la față. Martorii spun că femeia a avut mare noroc, deoarece bolovanul a trecut la doar câțiva centrimetri de capul ei și a aterizat între scaune.

În tren se afla și regizorul Andrei Măjeri care a postat mai multe imagini pe contul său de Facebook. „Credeați că nu se poate mai rău? Se poate. Niște nemernici au aruncat un bolovan în tren, aproape de Botoșani. Bolovanul a trecut la 20 de centimetri de capul meu. O doamnă a fost rănită destul de grav“, a scris regizorul pe rețeaua de socializare.

Pentru că niciun pasager nu a fost rănit grav, trenul nu a oprit și și-a continuat drumul până în gara Botoșani, unde, potrivit informațiilor publice ale Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, a ajuns la ora stabilită, 18,00. Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat în zona în care a avut loc atacul. Cum afară era întuneric, călătorii nu au văzut cine a aruncat cu pietre în geamuri.

Ultimele Articole