spot_img
duminică, decembrie 4, 2022
spot_img

VIDEO Un tramvai a luat foc în București. Intervin trei autospeciale de pompieri

Un tramvai a luat foc miercuri după-amiază în București pe Șoseaua Olteniței, iar la fața locului au intervenit trei autospeciale de pompieri. Tramvaiul V3A cuprins de flăcări fusese modernizat în perioada când Primăria Capitalei era condusă de Gabriela Firea (PSD), care s-a și lăudat cu această ”performanță”.

La ora 14:55, pe Șoseaua Olteniței, în stația Ilie Opriș, pe sensul spre Piața Sudului, la un tramvai din linia 1 s-a declanșat un incendiu, a transmis Societatea de Transport București. La fața locului au ajuns pompierii, au intervenit și au stins incendiul.

În momentul de față, circulația tramvaielor din liniile 1 și 10 este blocată pe ambele sensuri, precum și circulația autobuzelor din liniile 116, 141, 232 și 610. STB a precizat că manipulantul a intervenit în timp util cu extinctorul din dotare. Toți călătorii s-au autoevacuat.

Un tramvai a luat foc. STB va face o anchetă

În cadrul Societății de Transport București STB SA, imediat ce tramvaiul va ajunge la depou, se va constitui o comisie care va analiza evenimetul produs în această după-amiază. Pe baza rezultatelor la care se va ajunge, se vor lua măsurile care se impun pentru evitarea altor evenimente de acest gen.

La locul incendiului au acționat trei autospeciale de stingere, două echipaje de la SMURD și unul de la Descarcerare. Au fost degajări mari de fum, au precizat reprezentanții ISU București-Ilfov. Din informațiile preliminare, în interiorul tramvaiului erau cinci călători.

Ultimele Articole