spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

Un tramvai a deraiat în București. Trei linii au fost deviate aproape o oră

Un tramvai a deraiat miercuri dimineață în estul Bucureștiului, pe Bulevardul Theodor Pallady, la ieșirea din Depoul STB Titan.

„Liniile 19, 27 și 40 – blocate pe Bd. Th. Pallady, la capătul de linie Complex Comercial Titan. Cauza: deraiere”, a anunțat Societatea de Transport București pe pagina sa oficială de Twitter. Ulterior, STB a revenit cu o altă postare, în care anunța că „pentru preluarea fluxului de călători, s-a format linia navetă de autobuze 627, care funcționează între Complex Comercial Titan și Str. Dristorului”. În cele din urmă, problema a fost rezolvată.

Un tramvai a deraiat. Nu au fost persoane rănite

La solicitarea Club Feroviar, STB a precizat că la ora 10:26, pe Bd. Theodor Pallady, la capătul de linie Complex Titan, un tramvai din linia 27, care intra pe traseu și era fără călători, a deraiat.

„Precizăm că nu au fost persoane accidentate. Mijloacele de interventie STB au actionat pentru remedierea problemei și s-a repus tramvaiul pe linie la ora 11:15. Blocarea și devierea tramvaielor din liniile 19, 27 și 40 a fost între 10:26- 11:15. S-au aplicat măsuri de deviere ale tramvaielor din liniile 19, 27 și 40. Pentru preluarea călătorilor din zonă, STB a introdus linia de navetă cu indicativul 627, care va circula de la terminalul Complex Titan până în str. Dristorului. Le cerem scuze călătorilor pentru inconvenientul creat”, a anunțat STB.

Ultimele Articole