spot_img
vineri, martie 24, 2023
spot_img

Un TIR a ajuns pe calea ferată în apropiere de Vatra Dornei. A fost scos de pe șine vineri dimineață

Un TIR a ajuns pe calea ferată în seara zilei de joi, în apropiere de Vatra Dornei, și a fost scos de pe șine în cursul dimineții de vineri.

TIR a ajuns pe calea ferată

Aseară, în jurul orei 21,00, un TIR a derapat și a ajuns în gabaritul căii ferate, pe firul II, între stațiile Iacobeni și Mestecăniș, a anunțat CFR SA, gestionarul infrastructurii feroviare din România.

Traficul feroviar nu a fost afectat, deoarece trenurile au circulat pe firul I. Autotrenul a fost scos din gabaritul căii ferate în această dimineață, la ora 5,00. Incidentul s-a produs pe secția de cale ferată 502, Suceava – Vama – Floreni – Ilva Mică. Pe această secvție este linie simplă electrificată, însă pe anumite sectoare este și linie dublă: Iacobeni – Mestecăniș, Mestecăniș – Valea Putnei, Valea Putnei – Pororâta, Prisaca Dornei – Câmpulung Est.

Un TIR a ajuns pe calea ferată. Coliziune între două autotrenuri

Accidentul s-a produs în urma unei coliziuni între două autotrenuri pe raza localității sucevene Iacobeni. În urma impactului unul dintre tiruri s-a răsturnat pe calea ferată. Potrivit lui Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, în urma accidentului nu s-au anunțat victime.

La fața locului a intervenit modulul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Vatra Dornei, cu o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Totodată, la fața locului a ajuns un utilaj de la CLSU Iacobeni și o macara de la Secția de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut accidentul.

Ultimele Articole