duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

Un român a cauzat în Germania întârzierea a 20 de trenuri

Românul, un tânăr de 26 de ani, se plimba pe calea ferată în landul Hessa, fapt care a necesitat încetinirea trenurilor care circulau în zonă.

Polițiștii germani au primit luni după-amiază, 24 ianuarie, o semnalare privind un român care se plimba pe calea ferată între Baunatal-Guntershausen și Kassel-Oberzwehren, landul Hessa, potrivit ziarulromanesc.de.

Sosiți la fața locului cu sirenele pornite, polițiștii l-au îndepărtat pe bărbat de pe șinele de tren.

Din cauza acestui incident, 20 de trenuri au fost nevoite să circule extrem de încet pe tronsonul de cale ferată și au înregistrat întârzieri de circa 30 de minute fiecare.

Românul a fost dus la o secție de poliție din Kassel. Acolo a fost identificat și i s-a explicat că este interzis să meargă pe calea ferată.

Inspectoratul Federal de Poliție din Kassel a inițiat proceduri administrative împotriva tânărului de 26 de ani. Acestuia i se va aplica o amendă.

Conform Eurostat, majoritatea accidentelor de tren mortale sunt legate de mersul pe calea ferată sau traversarea acesteia.

După Polonia, Germania este țara care a înregistrat în 2020 (ultimele date) cele mai multe accidente feroviare mortale.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole