spot_img
vineri, august 12, 2022
spot_img

Un nou serviciu de containere a fost lansat pe ruta Budapesta – Köln

Transportul feroviar de containere a fost lansat de catre Ekol Logistics si, pe langa Budapesta (Ungaria) si Köln (Germania), asigura o serie de alte legaturi in Europa, catre state precum Olanda, Belgia, Luxemburg, Franta si Marea Britanie.Transportul pe relatia Budapesta – Köln se efectueza in 31 de zile iar trenurile parcurg cei 1.150 de kilometri pe relatia Ungaria – Slovacia – Republica Ceha catre Germania. Trei trenuri pleaca saptamanal in ambele directii.

Trenul transporta 32 de megatrailere in vagoane duble tip buzunar (double pocket wagons).

Compania Ekol Logistics, cu sediul in Turcia, intentioneaza sa dezvolte mai multe conexiuni intermodale in Europa si in regiunea Comunitatii Statelor Independente (CIS) formata din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, Kirgistan, Moldova, Rusia, Tadjikistan si Uzbekistan.

Ekol opereaza saptamanal un total de 48 de trenuri de containere intre Trieste (Italia) si destinatii din Germania precum Kiel, Köln si Ludwigshafen; Trieste si Ostrava (Republica Ceha); Sete si Paris, ambele din Franta.

Compania intentioneaza sa lanseze, pe viitor, o alta conexiune de transport feroviar, de data aceasta intre Trieste si Zeebruge (Belgia).

Ultimele Articole