spot_img
marți, martie 21, 2023
spot_img

Un nou secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Pleacă omul lui Băsescu, vine un udemerist

Gábor Sándor a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu publicată vineri seara în Monitorul Oficial.

secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Premierul a decis tot vineri eliberarea din funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a lui Nicolae Ivăşchescu. Astfel, Guvernul înlocuiește un demnitar din partea PMP cu unul din partea UDMR.

Gábor Sándor, secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Gábor Sándor este specialist în domeniul siguranței rutiere, potrivit paginii oficiale de internet a UDMR. Este fondatorul, și până în prezent, președintele Fundației ”Institutul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere” – înființată în 1999.

Este promotorul conceptual dedicat, și recunoscut ca atare, al formării profesionale de specialitate din România, inclusiv în virtutea exercitării, din 2004 și până în prezent, a calității de administrator al liderului pieței pregătirii și perfecționării profesionale a personalului de specialitate din domeniul transporturilor rutiere, respectiv al IFPTR SRL – specializat în atestare și consiliere profesională.

Gábor Sándor este absolvent licențiat ca inginer de autovehicule rutiere al Institutului Politehnic București – Facultatea Transporturi, și titular de diplomă de master în managementul securității, sănătății și al relațiilor de muncă, obținută la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Nicolae Ivășchescu este secretar executiv al PMP, partidul lui Traian Băsescu

Nicolae Ivăşchescu a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor pe data de 23 octombrie 2020, după ce a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, prin decizii ale premierului de la acea vreme, Ludovic Orban.

Nicolae Ivășchescu este secretar executiv al Partidului Mișcarea Populară, formațiune politică înființată de fostul președinte Traian Băsescu, fost ministru al Transporturilor.

Ultimele Articole