spot_img
miercuri, iulie 6, 2022
spot_img

Ce a anunțat Club Feroviar a devenit oficial. Un nou post de director în centralul CFR SA

Ce a anunțat Club Feroviar în urmă cu două zile azi a devenit oficial: s-a înființat un nou post de director în centralul CFR SA.

director în centralul CFR SA cutremur în centralul CFR SAEste vorba de postul de director al Direcției Juridice, nou înființată, prin ”spargerea” în două a Direcției Juridic și Resurse Umane. Pe postul nou-înființat de director al Direcției Juridice, directorul general al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, Ion Simu-Alexandru, a adus-o pe Ana-Maria Dascălu, care a condus Direcția de Transport Feroviar din cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii în perioada când ministru era Cătălin Drulă.

director în centralul CFR SAPe site-ul CFR SA modificarea structurii de conducere a fost modificată în cursul zilei de miercuri, așa cum se poate observa din captura alăturată.

CITEȘTE și ”Performanțele” Direcției Transport Feroviar: 20.000 km cale ferată fără contract de activitate


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Încă un post de director în centralul CFR SA, în plin scandal Snagov

Până acum, în cadrul companiei funcționa Direcția Juridic și Resurse Umane, al cărei director era Ion-Claudiu Stroe. După reorganizarea dispusă de Ion Simu-Alexandru, direcția a fost ”spartă” în două: Direcția Juridic și Direcția Resurse Umane. Cea de-a doua este condusă în continuare de Ion-Claudiu Stroe, iar prima i-a fost repartizată fostei șefe a DTF.

Numirea unui director juridic survine în plin scandal legat de Complexul Astoria Snagov, ale cărui terenuri de peste 20 de hectare au ajuns în ”ograda” unui dezvoltator imobiliar din Cluj, așa cum a dezvăluit Club Feroviar.

Ultimele Articole