Un nou plan de organizare a fabricii Alstom din Belfort

7 octombrie 2016

alstom-belfortMinistrul de Stat Francez pentru Industrie si Directorul Executiv al Alstom, Henri Poupart-Lafarge, au prezentat un plan de organizare a activitatilor feroviare si industriale in cadrul fabricii din Belfort. Au fost identificate directiile de operare care constituie un plan alternativ comparativ cu planul anterior: anuntarea comenzilor, dezvoltarea activitatilor serviciilor si investitii semnificative pentru diversificarea facilitatii.
Comenzile anuntate sunt legate de 21 de TGV-uri Euroduplex si 20 de locomotive de manevra pe langa confirmarea comenzii pentru 30 de trenuri Intercity.
Un set de masuri va permite dezvoltarea activitatile de intretinere si serviciile facilitatii Belfort. Alstom se angajeaza sa modernizeze operatiunile cu scopul de a angaja 150 de oameni in cadrul acestor activitati pana in 2019.
In plus, Alstom va investi, alaturi de parteneri industriali si financiari in diversificarea necesara a facilitatii Belfort prin productia altor vehicule feroviare si rutiere.