spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

Un nou director general al Siemens România, în locul lui Cristian Secoșan

Daniel Barciuc este noul director general al Siemens România, îndeplinind în continuare și rolul său anterior de Head of Digital Industries în România.

Cu o carieră impresionantă în domeniul petrol și gaze, precum și automatizări industriale și cu o experiență de peste 17 ani în cadrul echipei de management Siemens, acesta este pregătit să conducă Siemens România în noua sa etapă de companie axată pe tehnologie, care își propune să ofere clienților săi capacitatea de a depăși provocările de transformare digitală, se arată într-o postare de pe contul de Linkedin al companiei.

`Trăim într-o lume în care interacțiunea oamenilor cu tehnologia este din ce în ce mai strânsă. Rolul nostru, ca furnizor de soluții, este de a facilita această interacțiune, în așa fel încât tehnologia să transforme viața de zi cu zi și să adauge calitate vieții, de la transport la producție, până la sănătate și spațiile în care locuim și muncim. Iar provocarea cea mai mare este să realizăm aceste obiective în mod sustenabil, cu responsabilitate față de mediu și societatea în care trăim”, a declarat Daniel Barciuc.Fostul director general al Siemens România a plecat la Delgaz Grid

Fostul șef al Siemens România, Cristian Secoşan, a fost numit director general al Delgaz Grid, compania de distribuţie din cadrul grupului german E.ON, așa cum a informat Club Feroviar.

„Cristian Secoşan a preluat, începând de astăzi, rolul de director general al Delgaz Grid şi pe cel de membru al boardului E.ON România. Cel care a ocupat până acum această poziţie, Ferenc Csulak, va continua să ofere sprijin din poziţia de director general adjunct al companiei. Totodată, el va rămâne şi în Boardul E.ON România, în calitate de director general adjunct, responsabil de aria de distribuţie, până la data de 30 iunie 2022”, a anunțat vinerea trecută compania germană.

Ultimele Articole