luni, septembrie 25, 2023
spot_imgspot_img

Un nou director al Direcției de Transport Feroviar din MTI, în locul lui Dragoș Anoaica

A fost numit un nou director al Direcției de Transport Feroviar din Ministerul Transporturilor, care îi succede în funcție lui Dragoș Anoaica.

Noul ocupant al funcției, începând de miercuri, este Adela Vlăduț, care lucrează la Ministerul Transporturilor din 15 decembrie 2000.

Potrivit datelor publice de pe contul său de Facebook, ea este orginară din Petroșani și a absolvit în anul 1991 Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Cei trei ingineri erau doi: Adela Vlăduț

director al Direcției de Transport FeroviarÎn cadrul Direcției de Transport Feroviar de la MTI sunt doar trei ingineri de specialitate: Adela Vlăduț, Dragoș Anoaica și George Ilie.

Potrivit surselor Club Feroviar, Dragoș Anoaica a sesizat că SNTFC CFR Călători nu-și îndeplinește criteriile de performanță din Contractul de servicii publice și nu a mai vrut să gireze declarațiile pe propria răspundere date în fiecare lună de Traian Preoteasa, șeful operatorului feroviar de stat. În special, discrepanțele apăreau în ceea ce privește numărul de trenuri aflate în circulație, acesta fiind mai mic decât cel declarat. În atari condiții, șefia DTF putea fi preluată doar de Adela Vlăduț sau George Ilie, însă acesta din urmă a anunțat că intră în concediu de odihnă.

Dragoș Anoaica a rămas în cadrul DTF, pe funcția de șef de serviciu.

Ce a trecut în declarația de avere noul director al Direcției de Transport Feroviar

Potrivit declarației sale de avere, Adela Vlăduț are un teren cu o suprafață de 591 mp în județul Călărași, o casă de 118 mp tot acolo, construită în 2017, și un autoturism marca Suzuki Ignis fabricat în 2018.

Ea nu a declarat depozite și nici credite bancare.

Ultimele Articole