luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Un nou contract atribuit pentru metroul usor catre Aeroportul din St. Petersburg

St Petersburg-linie metrou_metro-in-st-petersburgAdministratia Municipala din Sankt Petersburg a anuntat ca a atribuit contractul ce prevede dezvoltarea studiului de fezabilitate pentru linia de metrou usor ce va conecta Aeroportul Pulkovo si statia de metrou Kupchino, din oras.

Potrivit acestui contract, Institutul Giprostroymost din Sankt Petersburg va dezvolta topografia proiectului si rutele optime pentru aceasta legatura cu aeroportul, luand in considerare caracteristicile de dezvoltare urbană și nevoile locuitorilor în ceea ce privește nodurile de conectivitate și cele multimodale.

Institutul va pregăti opțiuni pentru modelul financiar și economic al proiectului. In plus, compania explorează potențialul de creștere a traficului de pasageri in perioada 2016 – 2045, pentru a calcula castigul estimat, precum și impactul liniei de metrou usor asupra traficului rutier.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole