spot_img
miercuri, martie 22, 2023
spot_img

Grindeanu anunță un nou Consiliu de Administrație la Metrorex, dar îl ține secret

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat luni dimineață că a fost selectat un nou Consiliu de Administrație la Metrorex, însă nu a dezvăluit care este componența acestuia.

”Metrorex are, de astăzi, un Consiliu de Administrație profesionist, selectat pe principiile managementului corporativ! Aștept de la membrii noului CA rezultate manageriale care să transforme Metrorex într-o companie performantă capabilă să asigure servicii de calitate. Selecția noului CA a fost realizată de o firmă specializată în domeniu. În zilele următoare, voi semna Ordinele de ministru și pentru Consiliile de Administrație pentru încă 4 companii: CNAIR, CNIR, CFR SA (Infrastructură), CFR Călători”, a scris vicepremierul pe pagina sa de Facebook.

Un nou Consiliu de Administrație la Metrorex. Metoda ”Modern Talking”

Grindeanu nu a precizat însă cine face parte din noul CA al societății de transport subteran din Capitală, aplicând metoda ”Modern Talking”, după numele piesei lansate de grup în anii ’80 ai secolului trecut – ”No Face, No Name, No Number”.

Pe site-ul oficial al Metrorex figura în continuare, la ora publicării acestei știri, vechiul CA, format din Mihai Barbu (președinte), Ioan Dragoș Moraru, Alexandru Susai, Mihail George Staicu și Mihai Teodorescu. Întrebat de Club Feroviar cine face parte din noul CA, purtătorul de cuvânt al Ministerului Transporturilor, Alin Șerbănescu, a spus că anunțul va veni din partea Metrorex. Societatea nu a răspuns încă la solicitarea adresată de site-ul nostru.

Ultimele Articole