spot_img
vineri, mai 27, 2022
spot_img

VIDEO Un microbuz a fost lovit de tren în județul Cluj. A fost activat planul roșu de intervenție

Un microbuz a fost lovit de tren luni după-amiază în județul Cluj, accident rutier în urma căruia a fost activat planul roșu de intervenție.

microbuz a fost lovit de tren
FOTO Monitorul de Cluj

UPDATE Patru persoane au fost duse la spital. O fetiță de 13 ani, stabilă, conștiență, a fost transportată cu elicopterul la UPU Cluj. Unei alte victime, femeie, i se acorda asistență medicală în ambulanță.

Cei opt pasageri aflați în microbuz au fost răniți în urma impactului. Din primele date, evenimentul a avut loc pe un drum comunal  (DC3 – Urișor-Dej), la o trecere la nivel cu calea ferată.

”Impactul s-a produs la pasajul de cale ferată din localitatea Urișor, comuna Cășeiu, între un microbuz și trenul Regio Expres care circula de la Baia Mare spre Cluj-Napoca. Conform primelor date, 8 persoane, pasagere în microbuz, sunt rănite”, a transmis IPJ Cluj, citat de Monitorul de Cluj.

Este vorba de trenul RE 4001, operat de CFR Călători, care plecase din Baia Mare la ora 8,45 și trebuia să ajungă la Cluj-Napoca la 12,48. Potrivit datelor publice de pe site-ul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, secțiunea Trenul meu, la ora difuzării acestei știri, garnitura avea o întârziere de 69 de minute.

Un microbuz a fost lovit de tren. Anunțul ISU

”Cluj – Accident rutier între un microbuz și un tren. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Salvatorii intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de transport personal și victime multiple, 2 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. În sprijin, la locul intervenției a fost trimis și  un elicopter  SMURD. Misiunea este în dinamică”, a transmis ISU Cluj. (A.B.)

Ultimele Articole