marți, iunie 6, 2023
spot_img

VIDEO Un mecanic oprește locomotiva și se duce la magazin, mașinile așteaptă la barieră

În timp ce mașinile stau în coloană la barieră, la trecerea căii ferate, un mecanic oprește locomotiva pentru a-și cumpăra ceva de la un magazin.

S-a întâmplat joi seara la Gherla, la trecerea peste calea ferată de pe strada Liviu Rebreanu, informează site-ul Gherla Info.

În jurul orei 20,30, luminile roșii și semnalele acustice s-au pornit, iar șoferii s-au pus la coadă. Un martor al evenimentului a povestit că dinspre gară s-a apropiat un tren de marfă, iar locomotiva a oprit chiar înaintea trecerii la nivel.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Un mecanic oprește locomotiva pentru cumpărături. Șoferii au filmat scena

„Din locomotivă a coborât un bărbat (cel mai probabil mecanicul ajutor – n.red.), care s-a dus la un magazin aflat în apropiere. A cumpărat ceva, iar apoi, în fugă, a urcat din nou în locomotivă, care și-a continuat drumul. În timpul acesta, șoferii așteptau…”, spune martorul.

Omul a scos telefonul și a filmat momentul: „Uite, fraierii stau la coadă, ca să își facă cumpărăturile cel din locomotivă!”

Trecerea peste calea ferată respectivă le dă mari bătăi de cap șoferilor, din cauza timpilor mari de așteptare, cu trenurile care circula cu viteză mică. La aceasta se adaugă pragurile dintre șine, atât de strâmbe, încât mașinile se scutură mai rău decât căruțele. Pe acolo se traversează secția de cale ferată 401, Cluj Napoca-Apahida-Dej Călători-Salva-Ilva Mică, linie simplă electrificată.

Dincolo de neplăcerile create șoferilor, situațiile de genul acesta trebuie privite luând în considerare și latura umană. Trebuie să ținem cont că și mecanicii de locomotivă sunt tot oameni, care trebuie să-și cumpere de mâncare de undeva, iar în gări nu întotdeauna sunt magazine cu de toate.

Ultimele Articole