duminică, mai 5, 2024
spot_img

Un ieșean s-a aruncat în fața trenului. Ce întârziere a avut garnitura CFR Călători

Un ieșean s-a aruncat în fața trenului sâmbătă dimineață, iar echipajul medical nu a putut decât să constate decesul.

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, citat de Agerpres.

”În jurul orei 5,20, poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean Poliţie Transporturi Neamţ au fost sesizaţi despre producerea unui accident feroviar, în localitatea Săbăoani. În urma cercetărilor preliminare efectuate de poliţişti a rezultat că trenul Regio, care circulă pe ruta Bacău – Iaşi, ar fi accidentat un bărbat în vârstă de 60 ani, din judeţul Iaşi, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.Trenul a întârziat o oră la destinația finală

Trenul în fața căruia s-a aruncat bărbatul este Regio 5417, operat de SNTFC CFR Călători, care a plecat din stația Bacău la ora 4,19 dimineața. Până la stația Săbăoani garnitura a circulat conform graficului, iar din cauza sinuciderii a acumulat o întârziere de peste 80 de minute. În final, trenul a ajuns la Iași cu o întârziere de 61 de minute.

Revenind la Săbăoani, acolo unde un ieșean s-a aruncat în fața trenului, echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul bărbatului. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole