miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Un eurodeputat român va coordona activitatea Grupului PPE pentru dezvoltare regională

Grupul PPE din Parlamentul European a decis că eurodeputatul Siegfried Mureșan, ca vicepreședinte, va coordona activitatea grupului în domeniile dezvoltare regională, buget, agricultură și control bugetar.

dezvoltare regională

”Este exact ceea ce mi-am dorit, deoarece acestea sunt domeniile cele mai importante pentru România”, a scris pe Facebook Siegfried Mureșan.

Comisia pentru dezvoltare regională stabilește alocările pentru căi ferate

Potrivit acestuia, în Comisia pentru bugete se decide câte fonduri europene primește România, în ansamblu, în Comisia pentru agricultură se decide exact în ce condiții vor ajunge aceste fonduri europene la fermierii români, în Comisia pentru dezvoltare regională se decide cum vor fi folosiți acești bani în România pentru construcția de autostrăzi, pentru modernizarea liniilor de cale ferată, pentru reabilitarea termică a blocurilor sau pentru conectarea localităților la gaze.

Comisia pentru control bugetar se asigură că fondurile europene sunt folosite corect, că ele ajung la oamenii cinstiți, fără fraude și alte nereguli.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole