miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Un copil a fost călcat de tren la Podu Iloaiei. Medicul n-a putut decât să constate decesul

Un copil a fost călcat de tren marți dimineață la Podul Iloaiei, în județul Iași, în timp ce traversa neregulamentar calea ferată.

Presa locală relatează că Dispeceratul Integrat ISU – SMURD – SAJ Iași a fost anunțat prin apel la 112, marţi dimineaţă, în jurul orei 07:10, despre producerea unui accident feroviar în orașul Podu Iloaiei (judetul Iași). Gara Podu Iloaiei este nord feroviar, fiind la intersecția secțiilor de circulație 606 (Pașcani-Iași, linie dublă electrificată) și 607 (Podu Iloaiei-Hârlău, linie simplă neelectrificată).

La fața locului a fost direcționat de urgență echipajul de terapie intensivă mobilă cu medic (TIM). La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării, medicul de pe echipajul medical nu a mai putut face nimic, decât să constate decesul unui minor în vârstă de 12 ani.

Mecanicul de locomotivă le-a spus poliţiştilor că a lovit o persoană care traversa neregulementar calea ferată, în apropriere de stația Podu Iloaiei. Copilul încerca să traverseze liniile de cale ferată, printre alte vagoane staționate, potrivit martorilor. El mergea la școală împreună cu sora lui, care a scăpat cu viață.

Ultimele Articole