spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

Un ceferist a murit la locul de muncă. Avea doar 49 de ani

Un ceferist a murit în timp ce se afla la serviciu, pe raza municipiului Pitești, iar polițiștii au deschis un dosar penal în această cauză.

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au fost sesizați miercuri cu privire la constatarea decesului unei persoane, în zona căii ferate, pe raza municipiului Pitești, informează site-ul Universul Argeșean.

Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat și un altul de terapie intensivă mobilă au intervenit pentru resuscitarea unui bărbat care a fost găsit în stop cardio-respirator în zona căii ferate din cartierul Prundu al municipiului Pitești. Din păcate, bărbatul de 49 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, declarându-se ulterior decesul, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Argeș.

Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, în vârstă de 49 de ani, din comuna Mădulari, județul Vâlcea, angajat al Secției de reparații linii Craiova din cadrul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, se afla în zona căii ferate împreună cu o echipă de lucru, efectuând lucrări pe tronsonul feroviar cuprins între stațiile Bradu Rafinărie și Golești.

Un ceferist a murit lângă calea ferată. Polițiștii au deschis dosar penal

„În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, iar pentru stabilirea cauzelor decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale”, a transmis Poliția Argeș.

Ultimele Articole